اعضای شورای شهر دورود انتخاب شدند سرپرست فرمانداری شهرستان دورود لــرستان در خصوص نتایج نهایی انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا گفت: پس از پایان شمارش آرا برگزیدگان انتخابات شورای اسلامی شهر دورود آقایان محمود لک 10 هزار و 92 رأی، جوادکیانی 8 هزار و 357 رأی، سید عابدین نوری 7 هزار و 680 رأی، قدرت الله حاجیوند حیاتی 7 هزار و 320 رأی، علی قائدرحمتی 6 هزار 920 رأی، حسن امیدیان 6 هزار و 505 رأی، خانم فاطمه مژدهی 6 هزار و 304 رأی، علی مولائی نژاد 6 هزار و 35 رأی، بهزاد میرزائی نیا 5 هزار و 969 رأی به عنوان اعضای اصلی شورای شهر دورود انتخاب شدهاند. حسین احمدی افزود: همچنین خانم مریم خسروی با 5 هزار و 290 رأی و آقایان عبداله هداوند با 5 هزار 205 رأی، علی زلقی با 5 هزار و 140 رأی، نادر سالاروند با 5 هزار و 98 رأی، نصیر الیاسی با 5 هزار و 30 رأی به عنوان پنج عضو علیالبدل شورای اسلامی شهر دورود انتخاب شدهاند. منبع سایت رجا نیـوز
http://www.rajanews.com/detail.asp?id=160338
"حجتالاسلام و المسلمین حسن روحانی" روز 21 آبان 1327 در شهر سرخه (استان سمنان) به دنیا آمد.
وی تحصیلات دروس ابتدایی را در سرخه و تحصیلات دروس دینی را از سال 1339، ابتدا در حوزه علمیه صادقیه (سمنان) آغاز کرد و سپس در سال 1340 وارد حوزه علمیه قم شد. وی همزمان در سال 1348 به دانشگاه تهران راه یافت و در سال 1351 دانشنامه لیسانس خود را در مقطع کارشناسی در رشته حقوق قضایی اخذ کرد.
وی تحصیلات حوزوی خود، خارج فقه و اصول را با اساتیدی چون آیات عظام "سید محمد محقق داماد" (ره)، "شیخ مرتضی حائری" (ره) و "سید محمدرضا گلپایگانی" (ره) و سطح عالی با اساتیدی چون آیات عظام "سلطانی" (ره)، "فاضل لنکرانی" (ره) و "شیخ محمد شاهآبادی" (ره) گذرانده است.
وی با ادامه تحصیل در انگلیس، مدرک کارشناسی ارشد (M.Phil) در رشته حقوق عمومی و دانشنامه دکتری (Ph.D) در رشته حقوق اساسی را از دانشگاه کلدونیان گلاسکو دریافت کرد. روحانی دارای مرتبه علمی استاد پژوهشی مرکز تحقیقات استراتژیک میباشد. وی با کسب پروانه وکالت از کانون وکلای دادگستری مرکز در سال 1386، وکیل پایه یک دادگستری شد.
روحانی از شانزده سالگی کار سخنرانی و منبر را آغاز کرد و از قضای روزگار، در اولین سفر تبلیغی خود در تویسرکان، توسط شهربانی دستگیر و بازداشت شد. روحانی به رغم اخذ مدرک لیسانسِ حقوق از دانشگاه تهران، از فعالیت در دادگستری و قضاوت سربرتافت و همچنان به کار تبلیغ و منبر ادامه داد و بهزودی از سخنوران پرآوازه شد؛ به گونهای که در سالهای 1354 تا 1357 یکی از مشهورترین سخنرانان کشور در مجامع دینی و سیاسی شناخته میشد.
به دلیل وسعت اطلاعات دینی و تسلط وی به اطلاعات علمی و اجتماعی روز، همواره سخنرانیهایش از لحاظ عنوان و محتوا بسیار نو و جذاب و در عین حال انقلابی و پرشور و برای نسل جوان و تحصیلکرده کشور بسیار مفید و ارزشمند بود.
پس از رحلت غریبانه آیتالله حاج "سیدمصطفی خمینی" در اول آبان 1356، "حجتالاسلام و المسلمین روحانی" در مجلس بزرگداشتی که از سوی جمعی از روحانیون و شخصیتهای مبارز در مسجد ارک تهران برگزار شد، به دعوت "آیتالله مرتضی مطهری" سخنرانی کرد و برای نخستین بار در این سخنرانی پیشنهاد کرد که همگان، از عنوان و لقب "امام" برای "آیتالله العظمی خمینی" استفاده کنند و خود نیز در همان مجلس از "آیتالله خمینی" با عنوان "امامخمینی" یاد کرد.
با پیروزی انقلاب، "حسن روحانی" در اولین اقدام در سال 1358، به ساماندهی ارتش آشفته و پادگانهای از هم پاشیده پرداخت.
وی در سال 1359 به نمایندگی مجلس شورای اسلامی انتخاب شد و در پنج دوره قانونگذاری به مدت بیست سال (از سال 1359 تا 1379) فعالیت نمود. او نایب رئیس اول مجلس (در دورههای چهارم و پنجم) و رئیس کمیسیونهای دفاع (دورههای اول و دوم) و سیاست خارجی (دورههای چهارم و پنجم) بود. عضویت و ریاست شورای سرپرستی "سازمان صدا و سیما" از سال 1359 تا سال 1362 نیز از دیگر مسئولیتهای وی در دوران پس از انقلاب بوده است.
وی بعد از پایان جنگ، به همراه تعدادی از فرماندهان سپاه و ارتش، نشان درجه دو فتح و در مراسم دیگری در سالروز "آزادسازی خرمشهر"، به همراه جمعی دیگر از فرماندهان و مسؤولان پشتیبانی جنگ، نشان درجه یک نصر را از "آیتالله خامنهای" "فرمانده کل قوا"، دریافت کرد.
"حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی" پس از بازنگری "قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران" و تشکیل نهاد شورای عالی امنیت ملی، سمت نمایندگی "آیتالله خامنهای" را در این شورا تاکنون در اختیار داشته و به مدت 16 سال (از سال 1368 تا 1384) در دورههای ریاستجمهوری "اکبر هاشمی رفسنجانی" و "سید محمد خاتمی" دبیر "شورای عالی امنیت ملی" بوده است.
وی همچنین به مدت 13 سال (از سال 1368 تا 1376 و از 1379 تا 1384) "مشاور امنیت ملی رئیس جمهور" وقت بوده است.
وی از سال 1370 به عضویت "مجمع تشخیص مصلحت نظام" منصوب و تاکنون در این سمت فعالیت دارد. وی ریاست کمیسیون سیاسی-امنیتی-دفاعی این مجمع را نیز برعهده دارد.
"حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی" در انتخابات میاندورهای سومین دوره "مجلس خبرگان رهبری" در 29 بهمن 1378، از حوزه انتخابیه استان سمنان به نمایندگی مجلس خبرگان رهبری انتخاب شد.
در سال 1385 نیز به عنوان نماینده استان تهران به عضویت دوره چهارم این مجلس برگزیده شد.
سمتهای وی در "مجلس خبرگان"، "ریاست کمیسیون سیاسی - اجتماعی" این مجلس (از 1380 تا 1385 و از 1392 تاکنون) و عضویت هیأت رئیسه و ریاست دفتر دبیرخانه این مجلس در تهران (از 1385 تا 1387) بوده است.
از آثار منتشر شده "حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی" میتوان به کتب "امنیت ملی و دیپلماسی هستهای" (1390)، "امنیت ملی و نظام اقتصادی ایران" (1389)، "اندیشههای سیاسی اسلام"؛ جلد اول: "مبانی نظری" (1388)، "اندیشههای سیاسی اسلام"؛ جلد دوم: "سیاست خارجی" (1388)، "اندیشههای سیاسی اسلام"؛ جلد سوم: "مسائل فرهنگی و اجتماعی" (1388)، "خاطرات دکتر حسن روحانی"؛ جلد اول: "انقلاب اسلامی" (1387)، "روایت تدبیر و امید" (1391)، "مقدمهای بر تاریخ امامان شیعه" (1391) ،"سن اهلیت و مسئولیت قانونی" (1391)، "آشنایی با کشورهای اسلامی" (1387)، "انقلاب اسلامی"؛ "ریشهها و چالشها" (1376)، "مبانی تفکر سیاسی امام خمینی" (ره) (1378) و "نقش حوزههای علمیه در تحولات اخلاقی و سیاسی جامعه" (1390) اشاره کرد.
کتاب "امنیت ملی و دیپلماسی هستهای" که شرح عملکرد و نیز خاطرات دوران تصدی حسن روحانی به عنوان مسئول "پرونده هستهای ایران" و در مقام دبیری "شورای عالی امنیت ملی" است، چگونگی تصمیمگیری در ساختار سیاسی ایران، نقش نهادهای عالیرتبه در پرونده هستهای و تمام مراحل مذاکرات با اروپاییها را با ذکر مستندات روایت میکند. این خاطرات، جزئیات خواندنی و مهمی را شامل میشود که قضاوت درباره عملکرد این گروه و تصمیمهایی که مقامات و رهبران بلندپایه ایران طی آن گرفتهاند را ممکن میسازد. استقبال از این کتاب منجر به چاپ مکرر آن در مدت کوتاهی شده و در زمستان 1391 برای بار پنجم تجدید چاپ شده است.
حسن روحانی، در روز 22 فروردین 92، با شعار «دولت تدبیر و امید» در میان هوادارانش رسماً اعلام کاندیداتوری کرد و در 31 اردیبهشت 92، به همراه 7 نامزد دیگر برای انتخابات ریاست جمهوری تأیید صلاحیت شدند.
سرانجام در تاریخ 25 خرداد 1392 "حجتالاسلام و المسلمین حسن روحانی" با اخذ 18 میلیون و 613 هزار و 329 رای رای به عنوان یازدهمین رئیس جمهور منتخب مردم جمهوری اسلامی ایران برای مدت 4 سال انتخاب شد.
بنام خداوند خوبیـها
آفریـــن بر همتــ شما مردمـــان خوب ایــران اسلامی./1
آری آفریــن بر شمــا سرفــرازان دنیـــا و خوش نشــینان بهشــت./ی
وسلام بــر رهبـرتان امام خامنه ای و همه خادمــان شما./ر
آری سلام به پیر خمین و درود بــه شهیــدانــتان ./ا
راســتی دشمــن شما دیگـر حرفی بر گفتن ندارد./ن
سپــاس از حضــورتــان طلائیه دارن بیرق آزادی ./ی
حمزه پــاپــی
و تصاویری از حضــور گرمــتان
حضور رهبــر معظم انقلاب امام خامنه ای و سایر مسئولین و نامزدهــا در انتخـابات
تصاویر از نامزدهـای ریاست جمهوری
دکتــر عــارف و حداد بـرنـده واقعی این انتخابـات حماسی
و عکــس هـای حماسی از شمـا حماسه سـازان از گـذشت دیـروز تا حماسه امـروز ...
و آفرین بر شمــا ملـت عزیز که در روز ولادت امام سجاد (ع) عیــدی دیگــر آفریــدید .
خداونــد یــارتــان
حمزه پــاپـــی
.: Weblog Themes By Pichak :.